Barça

Marc-André ter Stegen firma la seva renovació amb el Barça fins al 2022

El porter alemany, consolidat com a titular a la porteria blaugrana, ha renovat el contracte per tres temporades

Actualitzat

Marc-André ter Stegen ha posat aquest dimarts la seva firma al seu nou contracte amb el Barça. D'aquesta manera el porter alemany continuarà lligat al club blaugrana fins al 2022.

Acompanyat del president Josep Maria Bartomeu, Ter Stegen ha ampliat el seu vincle amb el FC Barcelona a les oficines del Camp Nou. Després de tancar la temporada 2016/17 aixecant la Copa del Rei, que suposa el novè títol de l'alemany defensant la samarreta del Barça, el blaugrana ha anat a l'Estadi per plasmar la signatura al seu nou contracte.

El porter alemany, consolidat plenament a la porteria blaugrana, continuarà sent el referent sota pals. Amb 25 anys, Ter Stegen ja suma tres temporades al Barça, on ha tingut un paper creixent.

Si en les dues primeres temporades va haver de compartir protagonisme amb Claudio Bravo, que era el titular a la Lliga, la marxa del xilè al Manchester City al principi de la temporada passada va fer de Ter Stegen el titular indiscutible al Barça, mentre que el nou arribat, Jasper Cillessen, s'ha hagut de conformar amb jugar la Copa.

El contracte de Ter Stegen s'acabava l'any 2019, però el Barça se n'ha volgut assegurar la continuïtat ampliant la clàusula fins als 180 milions d'euros. La firma oficial es farà aquest dimarts.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut