Barça
Una imatge de l'entrenament del Barça aquest dissabte (FCB-Miguel Ruis)
Futbol

El Barça intensifica els entrenaments amb una jornada de sessió doble a la Ciutat Esportiva

Deulofeu continua exercitant-se al marge del grup a causa d'unes molèsties musculars, mentre que Gomes, Semedo i Ter Stegen encara tenen permís per vacances

Actualitzat

L'activitat comença a intensificar-se en el retorn dels entrenaments del FC Barcelona després de les vacances. Aquest dissabte al matí, el primer equip ha fet la primera de les dues sessions programades.

Gerard Deulofeu continua sent l'única baixa destacable al camp principal de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a banda d'André Gomes, Nélson Semedo i Marc-André ter Stegen, que encara tenen dies de descans per haver participat en la Copa Confederació. El davanter català es recupera d'unes molèsties a la cuixa dreta que arrossega des del passat Europeu sub-21, i ha fet un dia més treball específic al marge del grup.

La resta del grup, amb Messi, Neymar, Iniesta, Luis Suárez, Busquets, Alba, Denis Suárez, Digne, Umtiti, Piqué i Turan, ha treballat amb normalitat a les ordres d'Ernesto Valverde. Se'ls han afegit cinc jugadors del filial: Ortolà, Palència, Aleñá, Cucurella i Vitinho.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut