Semedo, amb la nova samarreta del FC Barcelona (EFE)
Futbol

Nélson Semedo es presenta oficialment com a nou jugador del Barça

El lateral dret format al Benfica, de 23 anys, ha signat per cinc temporades i ha costat trenta milions, més cinc en variables; Robert el defineix com un jugador de projecció que s'adaptarà ràpidament

Actualitzat

Nélson Semedo ja és oficialment jugador del FC Barcelona, després que aquest matí ha passat la revisió mèdica i ha signat el contracte que el lliga a l'entitat blaugrana per a les pròximes cinc temporades. Ha costat 30 milions d'euros de traspàs al club on s'ha format, el Benfica. Es pagarien, a més, cinc milions variables en funció d'objectius.

Robert Fernández ha donat la benvinguda al jugador i ha explicat a la premsa el motiu de l'ajornament, durant unes hores, de la presentació, que s'havia de fer al migdia: "En les transferències amb jugadors estrangers, de vegades hi ha alguns problemes de papers, però ho hem pogut arreglar ràpid. No ha estat res."

Semedo ha fet les primeres declaracions com a blaugrana intentant guanyar-se l'afició. "Aquest és un club molt gran, m'he n'he adonat així que hi he arribat, espero fer el màxim per fer feliç la gent. I pel que he vist de la ciutat estic segur que també m'agradarà molt".

"El Barça és un club molt desitjat, tothom hi vol jugar i jo no sóc cap excepció. Estic molt feliç i ja tinc ganes de començar a treballar amb l'equip", ha assegurat el portuguès.

El jugador ha admès que el Barça sempre va ser la seva primera elecció, en cas d'haver de sortir de Lisboa, tot i que tenia ofertes d'altres clubs importants com el Manchester United. En aquest sentit, diu, ni tan sols va necessitar els consells de companys de la selecció com André Gomes.

Robert ha destacat que Semedo és un jugador jove (23 anys) i amb projecció, que tindrà una adaptació ràpida. En relació al fet que es va haver de descartar un primer objectiu com Bellerín per a la mateixa posició de lateral, ha dit que "no vull parlar que sigui una primera opció ni una segona, només diré que compleix exactament les condicions per a la posició que volem que ocupi."

Així mateix, ha descartat categòricament que aquesta arribada suposi la sortida d'un altre jugador com Aleix Vidal, "del qual estem satisfets i esperem que continuï en el bon moment de forma que tenia quan es va lesionar amb tanta mala fortuna."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut