Vermaelen, Deulofeu, Munir i Tello, quatre dels casos pendents de resolució (Reuters)
Barça

El Barça ha de resoldre el futur dels jugadors cedits o amb opció de compra a més d'afrontar els grans fitxatges

Els casos de Gerard Deulofeu, Munir, Samper, Vermaelen, Douglas i Tello estan encara sobre la taula

Laura BruguésActualitzat

Robert Fernández es troba en l'època de màxima feina. A l'hora de negociar altes i baixes de l'equip actual, el secretari tècnic del Barça ha de tenir en compte la situació dels sis cedits que té l'equip. Sis jugadors que pertanyen contractualment al Barça i que retornaran a la disciplina blaugrana si no hi ha novetats un cop acabada la seva cessió. En alguns casos, sembla impensable que puguin tornar a lluir la samarreta barcelonista.

Deulofeu: el Barça el vol; el jugador s'ho pensa

Gerard Deulofeu no és estrictament cedit, ja que pertany a l'Everton, però l'hem inclòs en aquest apartat perquè el Barça encara en conserva una opció de recompra. I ha comunicat públicament que la vol executar. Però el jugador ja ha fet saber que abans de tornar ha de veure quin paper jugarà en el Barça 2017-18. El davanter de Riudarenes, que va ser rebutjat per Luis Enrique quan el Barça ja l'havia repescat l'estiu del 2014, tem que amb el trident li tocarà un paper residual. I el vol evitar a tot preu, ara que s'ha consolidat amb un gran paper al Milan. El Barça té fins al 30 de juny per recuperar-lo pagant 12 milions d'euros.

Munir, descartat pel València

Munir El-Haddadi va marxar la passada temporada cedit al València, que tenia una opció per quedar-se'l en propietat, també per 12 milions d'euros. Però l'equip xe ja ha comunicat que no el fitxarà. Per tant, tornarà al Camp Nou, on esperen ofertes per poder fer caixa.

Samper, retorn de Granada

Sergi Samper torna del Granada un cop consumat el descens a Segona de l'equip andalús. Samper no ha tingut gaire oportunitats de foguejar-se en una dinàmica força inestable, però farà la pretemporada amb el primer equip. Ernesto Valverde tindrà l'última paraula sobre el barceloní.

Vermaelen, Douglas, Tello

Tres jugadors més amb els que el Barça no compta. Cristian Tello ja sap que la Fiorentina no el comprarà i encara té un any de contracte amb el Barça, que espera ofertes. El mateix es pot dir de Thomas Vermaelen i Douglas, que estan lligats al Barça fins al 2019 i que el club no té cap intenció de recuperar de cara al nou projecte.

 

Anar al contingut