Els jugadors del Barça, durant l'entrenament d'aquest dilluns (Miguel Ruiz / FCBarcelona)
Barça

El Barça comença a assajar la remuntada contra el PSG amb un entrenament sense Aleix Vidal i Mathieu

L'equip blaugrana ha tornat a la feina aquest dilluns amb un objectiu clar: capgirar dimecres el 4 a 0 advers davant el PSG

Actualitzat

El Barça sha entrenat aquest dilluns en la primera sessió d'una setmana marcada pel partit del dimecres (20.45) contra el Paris Saint-Germain. L'equip s'ha exercitat a les ordres de Luis Enrique amb les úniques absències dels lesionats Aleix Vidal i Jérémy Mathieu. André Gomes, que es va perdre el partit contra el Celta amb marejos i vòmits, ja s'ha entrenat amb normalitat. 

El Barça afronta el repte d'aixecar un 4-0 en contra amb ànims renovats. Després del cop que va suposar la golejada encaixada a París el 14 de febrer passat, l'equip blaugrana s'ha anat refent, tant en joc com en resultats, fins al punt que ha saldat els dos últims partits, davant l'Sporting de Gijón (6-1) i davant el Celta (5-0), amb resultats que li permetrien accedir als quarts de final.  

A l'entrenament d'aquest dilluns hi ha participat els jugadors del filial Wilfrid Kaptoum i Àlex Carbonell. El Barça es tornarà a entrenar el dimarts a les onze del matí. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut