La vaga de controladors francesos durarà cinc dies (EFE)
Barça

La vaga de controladors aeris francesa podria afectar el desplaçament dels jugadors del PSG

Des d'avui fins divendres els controladors francesos estan de vaga. El PSG, que té previst viatjar aquest dimarts, podria estar afectat i el seu vol cancel·lat

Actualitzat

La vaga de cinc dies dels controladors aeris a França està previst que afecti durant tota la setmana l'aeroport de Barcelona-El Prat. L'aturada, convocada pels sindicats francesos de control UNSA-ICNA, ha començat aquest dilluns i s'allargarà fins divendres, 10 de març.

El París Saint-Germain té previst viatjar a Barcelona aquest dimarts dia 7 per poder acabar de preparar el partit de tornada de la Champions dimecres. El desplaçament del conjunt francès es farà en avió, amb un vol xàrter que aterraria a les 12.05 a l'aeroport del Prat procedent de París-Le Bourget.

La companyia Vueling s'ha vist obligada aquest dilluns, en la primera jornada de la vaga, a cancel·lar una desena de vols amb destí i/o origen a Barcelona i que havien d'operar per terreny francès.

I si el PSG no es presentés?

La UEFA ja té previst en el seu reglament la no presentació d'un equip en un partit de la Champions League. La primera mesura que s'adoptaria, d'acord amb els dos clubs, seria endarrerir un dia la celebració del matx, tal com preveu l'article 26 del Reglament de la UEFA.

Aquesta seria la solució immediata i més fàcil, però si aquesta no presentació del PSG no estigués raonada hi hauria una sanció i el partit es donaria per perdut i el club seria desqualificat amb una multa econòmica de 350.000 euros, segons l'article 27.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut