Espanyol

Diego López: "Em vaig llançar a l'esquerra perquè estadísticament és on Messi ha xutat més penals"

El porter de l'Espanyol va parar un penal clau a Leo Messi en l'anada dels quarts

Actualitzat

Diego López va ser un dels herois de la victòria de l'Espanyol davant del FC Barcelona en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei (1-0). El porter, amb el marcador amb empat a 0, va parar un penal llançat per Leo Messi.

Després de l'entrenament d'aquest dijous al matí, López ha explicat que "em vaig llançar a l'esquerra perquè estadísticament és on Messi n'ha xutat més". Tot i això, el porter ha reconegut que parar un penal a l'argentí és complicat perquè "és imprevisible. Els ha llançat pràcticament per tots els costats. Els últims dos que em va llançar ho va fer a l'esquerra i vaig intentar aguantar el màxim possible per despitar-lo".

El porter de l'Espanyol és l'únic que ha aconseguit parar dos penals a Leo Messi. L'altre va ser quan jugava al Vila-real. Diego López, però, ha deixat clar això no canvia la seva situació a l'equip com a segon porter a la Lliga, al darrere de Pau López: "No penso a reivindicar-me. Tothom em coneix, porto molts anys a l'elit i intento fer la meva feina. Tinc la consciència tranquil·la."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut