Ral·li Dakar

Carlos Sainz abandona el Dakar per culpa dels problemes mecànics del seu Buggy

Carlos Sainz ha abandonat el Ral·li Dakar quan se'n disputava la sisena etapa entre Arica i Calama. El pilot madrileny ja feia dies que arrossegava problemes mecànics en el seu Buggy, que aquest dijous s'ha aturat definitivament a mitja etapa. Una etapa que, en motos, ha guanyat el Chaleco López.

Actualitzat
Carlos Sainz ha abandonat el Ral·li Dakar quan se'n disputava la sisena etapa entre Arica i Calama, de 455 quilòmetres. El pilot madrileny ja feia dies que arrossegava problemes mecànics en el seu Buggy, que aquest dijous s'ha aturat definitivament a mitja etapa. Sainz s'ha aturat al quilòmetre 181 de l'especial per una avaria, suposadament el trencament del motor.

Dimarts passat, a Sainz se li va trencar el tub de gasolina del Buggy i va haver de ser remolcat per un altre vehicle per acabar el tram cronometrat. A més de tres hores del líder de la general, el madrileny s'havia proposat pels pròxims dies treballar per a l'equip i per al seu company, el qatarià Nasser al-Attiyah.

Per la seva banda, Nani Roma ha quedat atrapat en una duna i això li ha fet perdre una hora. En la general, és setè a una hora i mitja del líder. El vencedor de l'etapa en cotxes ha estat Al-Attiyah, que ha retallat distàncies amb el líder de la general Peterhansel. El francès ha arribat segon en l'etapa a més de vuit minuts del qatarià. Ara Peterhansel lidera la general amb només un minut i 18 segons d'avantatge sobre Al-Attiyah.

En motos, el Chaleco López ha guanyat la sisena etapa davant del portuguès Ruben Faria i del francès Cyril Despres. El francès Olivier Pain ha estat setè a 7 minut i 33 segons del xilè, i manté una jornada més el liderat a la general. Segon és Despres, que retalla el desavantatge a 2 minuts i 22 segons.

Per la seva banda, Jordi Viladoms ha arribat en la 38a posició i ha perdut més de 37 minuts i ara és divuitè a la general. Perd, per tant, la millor posició com a català, ja que Joan Pedrero és catorzè a poc més de 33 minuts de Pain.






NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut