Hoquei patins

Barça, Vic, Reus i Igualada s'avancen en les eliminatòries de quarts de final pel títol de l'OK Lliga

Barça, Vic, Reus i Igualada han complert els pronòstics i s'han imposat en els primers partits de les eliminatòries de quarts de final dels "play-off" pel títol de l'OK Lliga. Els blaugranes van golejar el Maçanet (9-4), i els vigatans van fer el mateix amb el Tenerife (7-2). En els altres partits hi va haver més igualtat, però els equips locals van aconseguir la victòria. El Reus va derrotar el Noia (2-0), i l'Igualada, el Vilanova (3-0).

Els quatre equips que jugaven a casa van guanyar, fins i tot amb certa comoditat. El Roncato Vic, per exemple, va golejar el Tenerife (7-2) i en la primera part ja guanyava per 6-1. El mateix va fer el Barça Sorli Discau, que va golejar el Maçanet (9-4), 7-2 a la mitja part. Només un centenar d'aficionats van anar al partit. Els socis blaugrana van preferir veure la desfeta del bàsquet per televisió.

Més passió hi va haver en els partits Reus-Noia, que va acabar amb un 2-0, i Igualada-Vilanova, que es va acabar 3-0. Francesc Monclús, l'entrenador igualadí, preveu un partit molt diferent diumnege, ja que el Vilanova recupera dos defenses titulars: Joan Grasas i Lluís del Río.

Aquestes eliminatòries de quarts de final dels "play-off" pel títol són al millor de cinc partits. Diumenge es juguen els segons partits: Barça-Maçanet i Igualada-Vilanova, a partir de dos quarts d'una; Vic-Tenerife, a les set, i Reus-Noia, a dos quarts de vuit.