Espanyol

Arbilla: "La nostra imatge no va ser la més adequada, però cal felicitar el Barça perquè va ser superior"

El lateral navarrès de l'Espanyol ha confessat que el vestidor no està satisfet pel rendiment en el derbi i ha reconegut la superioritat blaugrana

Actualitzat

El lateral dret de l'Espanyol Anaitz Arbilla ha assegurat que l'equip blanc-i-blau ha de "començar de nou després del derbi", malgrat que no ha evitat l'autocrítica per l'actuació contra el F. C. Barcelona. 

El navarrès ha confessat que el vestidor no està satisfet pel seu rendiment: "La nostra imatge no va ser la més adequada, perquè tots esperàvem donar més i no vam saber tenir possessió ni pressionar més amunt; cal felicitar el contrari perquè va ser superior", ha confessat.

Arbilla ha comentat que els jugadors de Luis Enrique van anul·lar qualsevol iniciativa dels blanc-i-blaus: "Si arrisques, perquè arrisques i si recules, perquè recules. Al final ells sempre van moure la pilota amb facilitat i, sobre joc, el Barça va ser superior i nosaltres inferiors en tots els aspectes".

De tota manera, l'exjugador del Rayo vol passar full i centrar-se en els dos partits d'aquesta setmana contra el Granada i Rayo, respectivament. "El nostre objectiu passa per guanyar aquests dos partits, com ho vam fer fa dues setmanes i hem de tenir confiança, perquè crec que podem fer-ho", ha assegurat 

Finalment, el jugador navarrès ha valorat les paraules de l'àrbitre Mateu Lahoz després del derbi, en les quals va demanar disculpes a l'Espanyol pel segon gol del Barça, en fora de joc. "No ens serveix de res que ens demanés perdó. Aquest gol va fer molt de mal, però són moments del partit. No ho devia veure i ja està", ha conclòs.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut