Tarda de sol i nuvolades d'aperitiu a una revetlla de temps plàcid

Actualitzat

Les temperatures baixaran una mica avui, sobretot a les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona, i també una mica a les Terres de Ponent i punts del prelitoral. Així doncs, l'ambient serà menys calorós en aquestes zones.

Matí amb boirines i alguns núvols

A primeres hores hem tingut alguns bancs de boira o boirines a les comarques de Barcelona i Girona. També hem vist restes de núvols al terç nord i al Camp de Tarragona, però el sol ha anat esquerdant molts d'aquests núvols i s'ha imposat a la major part del territori. 

Alguns ruixats a la tarda

La tarda serà assolellada gairebé a tot arreu, però a les zones de muntanya creixeran nuvolades que acabaran donant alguns ruixats. La zona més probable on puguin descarregar serà el Prepirineu, sobretot cap al Berguedà, però també al voltant del Ripollès, la Cerdanya, la Garrotxa i, ja al vespre, l'Alt Urgell. En tot cas, fenòments poc intensos i amb poca aigua.

Revetlla sense precipitacions i amb temperatures suaus

Al vespre, els ruixats desapareixeran i les temperatures es mantindran amb valors molt semblants als de la nit anterior. Així, les 9 hores i 43 minuts que durarà aproximadament la nit, l'ambient serà molt agradable, però una mica fresc de matinada, especialment al nord del país.

El sol es pondrà a tres quarts de nou del vespre de dissabte i sortirà a dos quarts de set del matí de diumenge.

I diumenge...

El temps serà anticiclònic. Malgrat tot, tindrem una lleugera inestabilitat en les capes altes atmosfèriques, que pot ajudar a formar algun ruixat al terç nord.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut