La Diada, amb un ambient assolellat i càlid al migdia

El temps es presenta molt tranquil per la Diada. El sol serà el protagonista del dia en molts indrets, amb permís del vent

Alberto AlcántaraActualitzat

L'11 de setembre serà un dia de vent i pocs núvols, i marcat per l'ascens de la temperatura. La dorsal anticiclònica farà entrar el mestral i la tramuntana a les Terres de l'Ebre i l'Empordà. El vent de l'oest també bufarà a les terres de ponent i a la Catalunya Central. Hi haurà alguns cops forts.

Pocs núvols

Gaudirem d'una Diada assolellada en general. Hi haurà petites excepcions. Quedaran tímides precipitacions cap a la Vall d'Aran, amb una cota de neu que pujarà per sobre dels 2.500 metres. També esperem algunes nuvolades d'evolució cap al Pirineu i al nord-est a la tarda. Per últim, també a la tarda s'acostaran alguns núvols alts i mitjans, que acabaran deixant el cel més enteranyinat. Ja de matinada, es poden formar alguns ruixats a l'entorn de la Costa Central.

Recuperació de la temperatura

Pujaran la temperatura mínima i la màxima. A primera hora esperem valors 2 o 3 graus més alts que els de diumenge. Segurament baixaran una mica a l'Empordà, per la reducció de la tramuntana durant la matinada. Pel que fa a les màximes, esperem un migdia força suau, amb caloreta, amb valors d'entre 25 i 30 ºC en molts indrets.

I dimarts...

Serà un dia més ennuvolat, que començarà amb possibles ruixats residuals a la Costa Central, i que portarà alguns xàfecs minsos a la tarda al terç nord.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut