El torb serà el protagonista del dissabte al Pirineu

Alberto AlcántaraActualitzat

El fred dona pas al torb com a protagonista del cap de setmana, sobretot dissabte. El fred seguirà ben viu, tot i que hem tingut pujada de la temperatura de primera hora degut a l'efecte del vent. Per compensar, el mateix vent accentua la sensació de fred.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha desactivat l'avís per fred davant de l'augment de temperatura que també es preveu per diumenge. Pel que fa al vent, cal destacar la situació de dissabte. Els avisos per la ventada estan localitzats al terç nord del país. El vent, combinat amb la nevada, provocarà torb.

Al marge de les comarques on es poden superar els llindars d'avís, cal destacar que la ventada es notarà també fora dels dos extrems del país, tot i que els nous mapes rebaixen l'intensitat del vent previst a les comarques de Barcelona. Mireu els mapes de vent previstos per dissabte a migdia.

 

Per últim, si teniu previst visitar el Pirineu el cap de setmana, també cal tenir en compte el risc d'allaus, que és Fort (nivell 4) al vessant Nord del Cadí-Moixeró. A la resta de zones, el risc és Marcat, segons el butlletí de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.
Anar al contingut