Dissabte de sol i temperatures en ascens

Amb l'arribada del cap de setmana tornem a l'estabilitat i recuperem l'ambient càlid a migdia. Només hi haurà un mínim de moviment a la tarda

Alberto AlcántaraActualitzat

Amb l'anticicló guanyant posicions sobre Catalunya, i l'aire fred en retirada, el cap de setmana es presenta força estable, amb molt de sol i núvols poc importants. Dissabte començarà amb una mica de tramuntana i mestral als dos extrems del litoral.

Sol i núvols de tarda

El matí serà molt assolellat en general. Com a excepció, trobarem alguns bancs de boira en fondalades del terç nord, i també alguns núvols baixos acumulats a punts del nord de la costa Central i sud de la costa Brava.

La tarda portarà alguns núvols d'evolució, tot i que no tindran l'energia dels del dia anterior. Apareixeran al Pirineu i a zones d'interior del nord-est. És en aquest sector, cap a Osona o la Garrotxa, on pot caure algun xàfec molt minso.

Temperatures diürnes en ascens

La temperatura de primera hora serà similar a la de divendres, potser un pel més alta a les comarques de Tarragona i més baixa a les de Girona. Les màximes pujaran una mica en general a l'interior. L'ascens es notarà més al Pirineu. Gran part del país estarà entre els 20 i els 27º C.

I diumenge...

L'ambient serà més càlid. El matí serà força assolellat, però amb el pas de les hores arribaran núvols prims pel sud i el cel acabarà enteranyinat o enterbolit.  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut