Cereal que ha crescut a Solsona (Antoni Mas)

Petites novetats portaran alguns ruixats

S'acosten pertorbacions càlides d'oest que ens obligaran poc a obrir el paraigua.

Néstor GómezActualitzat

Una gran pertorbació viatjarà des de les Açores cap a Portugal. Vindrà per latituds molt baixes i ens afectarà amb vents de sud-oest, és a dir, amb temperatures temperades i amb pluges minses.

Cel variable

De bon matí el temps serà assolellat amb teranyines de núvols prims. Només, arran de costa, apareixeran alguns núvols baixos, una mica més densos cap al litoral de Tarragona. En tot cas, els núvols més gruixuts arribaran a partir del migdia, moment en què s'acostarà un sistema frontal. No tindrà gaire energia, però serà suficient com per deixar algun ruixat feble a la Franja, interior de les Terres de l'Ebre i oest de les comarques lleidatanes.

Menys calor

Les temperatures seran ben suaus, tant de bon matí com al migdia. El fred matinal només es localitzarà en algunes raconades del Pirineu. En canvi, les màximes recularan una mica, però només una mica. De calor, en farà al migdia, amb valors que rondaran els 26 ºC al pla de Lleida i a la zona que toca l'Ebre.

I els propers dies...

Durant la setmana aniran desfilant sistemes frontals que, sense gaire energia, deixaran alguns ruixats febles a l'oest del país. Potser dimecres a la tarda serà el moment de més inestabilitat de la setmana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut