Canvi d'estació amb ressaca de neu i ventades

Després d'una matinada de nevades fora del Pirineu, les fortes ventades netejaran el cel i agreujaran el fred

Néstor GómezActualitzat

Durant la nit i matinada ens creuarà una pertorbació activa que de bon matí ja viatjarà cap a Sardenya. Al darrere seu, arribarà un passadís de forts vents freds de nord. Seran hores d'abrics, bufandes i guants.

De la neu al sol i al vent

Us ha nevat? Mireu les imatges de la neu a prop de la costa que ens heu enviat amb l'etiqueta #324eltemps. A primera hora del dia les nevades perdran força, però encara en cauran a les muntanyes del litoral del Montnegre, Collserola, Garraf, a les del prelitoral i punts de la Catalunya Central. Aquesta neu viatjarà cap a les comarques tarragonines al mateix temps que desapareixeran.

A partir del migdia, les clarianes guanyaran terreny de nord a sud. De fet, la tarda serà assolellada amb restes de núvols esquifits al litoral i Terres de l'Ebre. Tarda de ventades al Pirineu amb aparició del fenomen extrem del torb. També bufarà amb molta força a l'Empordà i a les Terres de l'Ebre.

A la Vall d'Aran el cel estarà cobert tot el dia i la neu anirà fent, més abundant al matí que a la tarda.

Temperatures avall

Les temperatures cauran, mínimes i màximes, per l'entrada d'aire fred que s'estancarà sobre casa nostra. A més, el vent agreujarà la sensació de fred. Les temperatures davallaran. L'ambient serà fred.

I dimecres...

El primer sencer de primavera serà assolellat amb però amb temperatures d'hivern.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut