D'un matí amb glaçades a un migdia suau

Un dia per vestir-se com cebes, per capes. No doneu per mort el temps d'hivern, perquè tornarà

Néstor GómezActualitzat

L'estabilitat atmosfèrica guanya terreny per tot el país, però serà una cosa temporal: dissabte tindrem un contundent canvi de temps.

Sol, teranyines i vent

S'espera un temps assolellat arreu del país i durant tot el dia. Però aquest sol estarà a estones esmorteït per teranyines de núvols prims, prou prims per projectar la nostra ombra a terra. Potser cap a la Vall d'Aran hi haurà alguns núvols inofensius. Un dia més, el vent bufarà fort al Pirineu i Prepirineu, sobretot al matí, i amb una força inferior a la de dimecres, quan es van assolir cops superiors als 120 km/h. Els cops de vent més forts d'avui són: 109 km/h a Portbou, 108 km/h a Esport 2.500 i 102 km/h a Boí 2.500 metres. 

Fred de bon matí

Serà el matí més fred de la setmana, amb glaçades a totes les comarques de l'interior que fins i tot poden arribar a punts de la mateixa costa. Aquest ambient fred de bon matí contrastarà amb les temperatures del migdia, que seran més agradables. Les màximes més altes del dia rondaran els 18 ºC.

I els propers dies...

Divendres serà un dia que anunciarà canvi de temps amb un increment continu de la nuvolositat. Dissabte serà un dia gris i amb noves nevades. Diumenge, temps molt més tranquil.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut