Univers MotoGP, diumenge a les 19.30

Torna el Mundial de motociclisme

Gran Premi de Qatar

Actualitzat

L'enviat especial de Catalunya Ràdio, Damià Aguilar, informarà un any més del Mundial. Tots els detalls de l'univers de MotoGP es poden consultar al blog del periodista de Catalunya Ràdio amb anàlisis, entrevistes, anècdotes i imatges.

Catalunya Ràdio segueix, un any més, el Mundial de motociclisme amb Damià Aguilar, periodista especialitzat en motociclisme de l'emissora.

Aquest cap de setmana s'obre la 28a temporada de ple compromís de l'emissora amb el Mundial de motociclisme, i ho fa en un moment de gran protagonisme dels pilots catalans com ho demostra el fet que han quedat campions de les tres categories els dos últims anys. La cursa de la categoria de MotoGP serà diumenge a partir de les vuit del vespre.

I per segon any consecutiu, el departament d'Esports oferirà en directe totes les curses de MotoGP dins de la marca "Univers MotoGP", amb l'equip del programa "Tot gira", que lidera David Clupés, i amb les narracions des de cadascun dels circuits del nostre enviat especial Damià Aguilar. A més, Damià Aguilar, mitjançant el blog "Univers MotoGP", explicarà tots els detalls i ensenyarà imatges inèdites d'aquest campionat.

La temporada passada, Catalunya Ràdio va obrir encara més el ventall informatiu oferint en català la transmissió de totes les curses de la categoria reina, i també les de Moto2 i Moto3 decisives per als títols.

Aquesta temporada, segona consecutiva amb aquest format, l'estudi 1 de CR s'obre als oients, amb la presència en cada cursa de membres dels clubs de fans oficials dels pilots de casa: Marc Márquez, Dani Pedrosa, Aleix i Pol Espargaró i Maverick Viñales, i també dels clubs oficials de Jorge Lorenzo i Valentino Rossi. A més, els oients també tindran l'oportunitat de seguir en persona l'Univers Moto GP.

L'equip del programa es manté amb David Clupés, Oriol Rodríguez, Laia Tudel, Ramon Salmurri, Sandra Novillo a la producció i Ricard Luque a la part tècnica, i l'expilot del mundial Lluís Costa com a comentarista de referència, assistit puntualment per altres especialistes que completaran l'oferta dominical del MotoGP a Catalunya Ràdio.

La transmissió  començarà sempre mitja hora abans de l'inici de la cursa i s'allargarà fins que es puguin sentir les primeres declaracions dels millors pilots a la meta. No faltaran, a través de les xarxes socials, els concursos i sortejos d'entrades, gadgets i articles de marxandatge dels pilots catalans, fent boca per a la "Festa de l'Univers", que com en aquest 2014 a final d'any inclourà un gran regal d'un dels patrocinadors principals.

Les tertúlies els caps de setmana que no hi hagi curses amb periodistes del ram i el blog del Damià Aguilar, amb el suport del web de la CCMA, completen l'oferta de la nostra emissora per a aquest esport de referència a Catalunya.

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut