Imatge d'arxiu de José Zaragoza a Catalunya Ràdio
Zaragoza lamenta que el pla de viabilitat econòmica del govern s'hagi comunicat abans a Madrid que a Catalunya.
Barcelona

Zaragoza nega que les enquestes o la mala gestió de les nevades hagin fet avançar la precampaya

El secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, nega que el seu partit hagi avançat la precampanya per les eleccions de la tardor a causa de les enquestes negatives o la mala imatge per la gestió del govern de les nevades. En declaracions a l'espai "L'entrevista" de Catalunya Informació, el polític socialista assegura que les activitats de precampanya s'ajusten al calendari ja previst.

Actualitzat
Zaragoza ha assenyalat que les enquestes que situen CiU per sobre el PSC "són una advertència seriosa" i que la gestió de la nevada no s'ha fet bé. No obstant això, el secretari general del PSC ha assegurat que aquestes dues qüestions no han fet avançar la precampanya electoral.

Zaragoza ha puntualitzat que s'està treballant en un procés de propostes i que es tracta d'una qüestió de calendari. "La gent percep que d'aquí a uns mesos hi haurà eleccions i que tot s'entén en clau electoral, però forma part de l'activitat normal dels partits que volen governar i parlar de futur", ha afegit.

Pel que fa al procés de primàries per triar el candidat del PSC, si Montilla és l'única opció que es presenta, podria ser proclamat per un Consell Nacional, en comptes d'un referèndum.

Pel que fa a la política de pactes, Zaragoza s'ha mostrat obert a aconseguir acords amb tots els partits, tret del PP, al qual considera el principal adversari de l'Estatut català.
Anar al contingut