Futbol

Xavi torna lesionat del partit amb la selecció i és dubte per jugar contra el PSG

Xavi ha tornat lesionat de la convocatòria amb la selecció espanyola i, a falta de proves mèdiques, té molt complicat arribar a temps per a l'anada dels quarts de final de la Champions de dimarts contra el París Saint-Germain.

Actualitzat
Una altra mala notícia per al Barça. Xavi ha tornat lesionat de la convocatòria amb la selecció espanyola i, a falta de proves mèdiques, té molt complicat arribar a temps per a l'anada dels quarts de final de la Champions de dimarts contra el París Saint-Germain.

Al Barça li hauran sortit caríssims els dos partits de classificació per al Mundial-2014 de la selecció espanyola, especialment tenint en compte el crucial enfrontament de quarts de final de la Lliga de Campions. En el primer partit, davant Finlàndia, es va lesionar Jordi Alba, que ara mateix és dubte per al partit de dimarts. En el duel de l'altre dia davant França també va acabar coix Pedro, que estarà uns deu dies de baixa, i ara s'ha sabut que Xavi tampoc va acabar el partit en les millors condicions.

D'acord amb les primeres exploracions, Xavi podria patir un microtrencament al bíceps femoral de la cama dreta, el mateix que ja li havia impedit participar en els últims partits previs al França-Espanya.

Si es confirma el diagnòstic, Tito Vilanova tindrà difícil comptar amb Xavi per al partit del Parc dels Prínceps, tot i que el jugador confia a arribar-hi. Són baixa confirmada per a aquest partit Carles Puyol i Adriano, lesionats, i Pedro, que a part de la lesió tampoc podia jugar per sanció. Jordi Alba serà dubte fins a última hora. igual que Xavi. El París Saint-Germain - Barça es jugarà el dimarts 2 d'abril i serà ofert en directe per TV3.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut