Fubtol

Victòries del Brasil, amb dos gols de Ronaldo, i de l'Argentina, amb poca presència blaugrana

Les seleccions del Brasil i de l'Argentina tornen del seu periple per terres orientals amb victòria. El Brasil va tenir Ronaldo, amb 2 gols, com a estrella destacada i va derrotar Corea del Sud per 2 a 3. I no gaire lluny de Corea, al Japó, i gairebé simultàniament, l'Argentina va guanyar per 0 a 2 l'equip nipó. Saviola va ser al camp 17 minuts, i Roberto Bonano va escalfar banqueta.

El Brasil va guanyar Corea del Sud a Seül per 2 a 3. Els locals es van avançar en el minut 7, amb un gol de Seol Ki-Hyeon. Ronaldo va deixar la seva targeta de presentació per al derbi de dissabte, contra el Barça, amb dos gols. El primer, en el minut 16. Els coreans van tenir un nou avantatge en el marcador, quan Ahn Jung-Hwan va marcar el 2 a 1 en el minut 58. Però un altre cop va marcar Ronaldo, que va estar molt encertat de cara a la porteria. Era el seu segon gol de la nit, si ens referim a l'hora local, o el segon del matí, si mirem els nostres rellotges. I, en el límit del temps reglamentari, el xinès Lu Jun va assenyalar un penal a l'àrea coreana. Ronaldinho va ser l'encarregat de xutar-lo i va anotar així el definitiu 2 a 3. VICTÒRIA DE LA SELECCIÓ ARGENTINA La selecció de l'Argentina, per la seva banda, va guanyar per 0 a 2 la japonesa, en un partit jugat a Saitama. Juan Pablo Sorín va obrir el marcador en el minut 47. I, només dos minuts després, Hernán Crespo la va tancar amb el definitiu 0 a 2.