Alcarràs

Veïns d'Alcarràs es manifesten per demanar més protecció contra els robatoris al camp i al poble

Els veïns d'Alcarràs han aconseguit amb les seves patrulles ciutadanes reduir els robatoris en les finques agrícoles, però ara tenen els lladres a casa. Una concentració espontània a la població ha posat de manifest la indignació per la situació d'inseguretat. Un robatori amb violència ha fet vessar el got de la paciència al poble. Els veïns demanen més protecció per evitar els assalts.

RedaccióActualitzat
Un robatori amb violència ha tret tot Alcarràs al carrer. Segons expliquen els habitants del municipi, un dels veïns s'ha trobat un home a casa seva i hi hagut un enfrontament amb un ganivet. Finalment, el presumpte lladre ha pogut fugir.

Aquesta ha estat la gota que ha fet vessar el got. Els veïns del municipi han decidit sortir al carrer per denunciar que se senten insegurs. Demanen mesures urgents per lluitar contra els robatoris.

Des de l'Ajuntament asseguren que fan tot el que està al seu abast perquè hi hagi més vigilància. Asseguren que intenten vigilar la policia local, però apunten que mesures d'austeritat del Departament d'Interior han impedit destinar un sergent dels Mossos d'Esquadra com a cap de la policia local.

Del camp a les cases

Curiosament, Alcarràs va ser dels primers pobles a organitzar vigilància a les finques agrícoles. Els veïns fa mesos que roden en patrulles per vigilar els camps a la nit, i des de llavors els robatoris en zones agrícoles s'han reduït. Ara, però, la seva preocupació és al nucli urbà, ja que els lladres actuen als domicilis particulars.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut