Actualitat blanc-i-blava

Valverde renova el contracte d'entrenador de l'Espanyol fins al juny del 2009

Ernesto Valverde, tècnic del RCD Espanyol, ha renovat el contracte amb el quadre blanc-i-blau fins al juny del 2009, segons ha informat el president de l'entitat, Daniel Sánchez Llibre. Valverde, que es va fer càrrec de l'equip a principi de temporada, s'hi havia compromès fins al juny del 2007. Es tracta de la primera vegada, des que Sánchez Llibre és president del club (1997), que un entrenador firma per més d'una temporada.

Actualitzat

"Hi ha hagut una bona predisposició i l'acord ha estat ràpid. El club ha dipositat la seva confiança en mi i espero respondre a les expectatives", ha dit l'entrenador de l'Espanyol.

Han estat unes negociacions ràpides. Ernesto Valverde es troba a gust a Barcelona i a l'Espanyol i a la directiva li agrada la manera de fer d'un entrenador que va començar amb mal peu però que ha aconseguir redreçar la situació, treure profit dels jugadors i entusiasmar l'afició. Trencant la política de l'Espanyol, que acostuma a renovar els tècnics d'any en any, Valverde renova per dues temporades.

El que va ser jugador de l'Espanyol als anys 80 i amb Sarrià com escenari serà l'entrenador del traspàs al Nou Estadi de Cornellà-el Prat. La cosa té mèrit si es té en compte que Valverde va estar qüestionat el mes d'octubre per molt que es llencin pilotes fora. Amb Valverde lligat, la intenció de la direcció esportiva és anunciar les renovacions de David Garcia i d'Iván de la Peña abans de finals de mes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut