Santa Perpètua de Mogoda

Una noia de 23 anys eleva a set les víctimes mortals a les carreteres el cap de setmana

Una persona ha mort aquest diumenge al vespre a Santa Perpètua de Mogoda quan el cotxe que conduïa ha xocat contra un arbre per causes que encara no se saben. La víctima mortal era una noia de 23 anys. Dues persones més anaven al vehicle: una noia de 27 anys, que ha resultat ferida greument i ha estat traslladada a l'Hospital de la Vall d'Hebron, i un tercer ocupant, que ha quedat il·lès.

Actualitzat
L'accident ha passat al carrer Mar del Nord d'aquesta població cap a quarts de deu del vespre. Quatre dotacions dels bombers s'han desplaçat al lloc dels fets.

Set morts a les carreteres catalanes

El cap de setmana se salda amb un tràgic balanç de víctimes mortals a les carreteres catalanes. I és que aquest diumenge al vespre un nen de 10 anys ha perdut la vida a Barcelona, en ser atropellat a l'avinguda Meridiana amb el carrer d'Espronceda. Tres persones més han resultat ferides de diversa consideració en el mateix atropellament.

Aquest mateix diumenge també hi ha hagut dos accidents mortals més. Un a la C-16, al pas per Sant Cugat del Vallès, quan un cotxe ha sortit de la carretera i ha topat contra un arbre. Ha mort el conductor del vehicle. L'altre accident ha passat a Castellet i la Gornal, a l'Alt Penedès, on també ha mort el conductor d'un turisme que ha sortit de la via. Divendres a la tarda, tres persones més van morir en dos accidents de trànsit, a Amposta i a Piera.
Anar al contingut