Barcelona

Un nen de 10 anys mor i tres persones resulten ferides en un atropellament a Barcelona

Un conductor ha atropellat quatre persones a l'encreuament de l'avinguda Meridiana amb el carrer d'Espronceda. L'accident ha passat a tres quarts de vuit del vespre, quan un vehicle fora de control ha envaït una illa de vianants i ha atropellat dos menors i dues dones. Un dels menors, un nen de 10 anys d'origen rus, ha mort al lloc dels fets, tot i els esforços dels serveis d'emergència per salvar-li la vida. Pel que fa a les altres víctimes, que no està clar si són d'una mateixa família, les han traslladat a diferents centres hospitalaris amb ferides de diversa consideració. El conductor del vehicle ha donat negatiu en la prova d'alcoholèmia.

Actualitzat
La Guàrdia Urbana de Barcelona investiga les circumstàncies de l'accident per determinar-ne les causes i la responsabilitat. Algunes persones que han vist com passava han explicat que el vehicle accidentat, un Nissan vermell amb matrícula de Barcelona que circulava en direcció a la plaça de les Glòries, anava a gran velocitat.

El cotxe ha envestit la víctima i els seus tres acompanyants quan esperaven per creuar el carrer en una illa de vianants. Els equips d'emergència han intentat reanimar el menor que ha mort, però no ho han pogut fer. Les tres persones ferides, de diversa gravetat, han estat traslladades a un hospital de Barcelona.

L'accident ha obligat a tallar dos carrils de la Meridiana, un per cada sentit de la circulació, i això ha provocat algunes retencions en aquesta transitada via.

Sis víctimes aquest cap de setmana

Amb aquest nen mort ja són sis les víctimes a la carretera aquest cap de setmana a Catalunya. Aquest mateix diumenge hi ha hagut dos accidents mortals més. Un a la C-16, al pas per Sant Cugat del Vallès, quan un cotxe ha sortit de la carretera i ha topat contra un arbre. Ha mort el conductor del vehicle. L'altre accident ha passat a Castellet i la Gornal, a l'Alt Penedès, on també ha mort el conductor d'un turisme que ha sortit de la via. Divendres a la tarda, tres persones més van morir en dos accidents de trànsit, a Amposta i a Piera.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut