Galícia

Un home mata a cops de martell la seva dona durant una discussió a la Corunya

Una dona ha mort pels cops de martell que li ha donat durant una discussió el seu marit, que ja ha estat detingut per agents de la Guàrdia Civil. Els fets van passar a última hora d'aquest dilluns al municipi gallec de Cee, a la Corunya. Segons fonts pròximes a la investigació, la discussió matrimonial va acabar amb la víctima, de 66 anys, brutalment colpejada pel seu marit, de 64. L'agressor el van detenir poc després dels fets i aquest dimarts mateix podria passar a disposició judicial. El matrimoni vivia sol perquè els seus dos fills resideixen a Alemanya.

Actualitzat

Lucía Canoa va morir pels brutals cops de martell que el seu marit , Natalio Areas, li va donar. Una discussió del matrimoni en el domicili familiar va desencadenar la tragèdia familiar.

Poc després de l'agressió mortal, la Guàrdia Civil va detenir el presumpte agressor i el van traslladar fins a la caserna de Corcubión, on està detingut.

Natalio Areas, que està jubilat, passarà a disposició judicial en les pròximes hores.

El matrimoni vivia sol perquè els seus dos fills resideixen a Alemanya, on ells, que van ser emigrants, van passar molts anys.

Anar al contingut