Albert Rivera (EFE)
Albert Rivera (EFE)
Igualada

Un detingut a Igualada per amenaçar de mort Albert Rivera a Facebook

El detingut queda en llibertat després de declarar davant del jutge i diu a les portes dels jutjats que està "tranquil" però "sobtat"

Actualitzat

La Policia Nacional ha detingut un home a Igualada acusat d'amenaçar de mort el líder de Ciutadans, Albert Rivera, a través de les xarxes socials. L'home ha estat detingut al voltant de les deu del matí al negoci que regenta a la capital de l'Anoia en relació amb una denúncia presentada l'any passat per Rivera per diversos missatges intimidatoris a Facebook.

El detingut, un home de 48 anys que no té antecedents policials, se l'acusa dels delictes d'amenaces i incitació a l'odi en xarxes socials.

L'home ha passat a disposició judicial del jutjat de primera instància número 2 d'Igualada, en funcions de guàrdia, i n'ha sortit quan faltaven pocs minuts per a les tres de la tarda per una porta lateral. A la sortida dels jutjats, el detingut ha dit que estava "tranquil", tot i que "sobtat", i ha explicat que la declaració havia anat "bé".

El seu advocat ha afegit que l'acusat no havia rebut cap citació prèvia per anar a declarar, un fet que ha trobat "estrany". Segons considera, ho han volgut fer "com a exemple".

Ciutadans, per la seva banda, ha explicat que la policia espanyola s'ha posat en contacte aquest divendres amb el gabinet de Rivera per informar-lo de la detenció i ha agraït als cossos de seguretat de l'Estat i a la justícia "la seva feina per defensar la seguretat i la llibertat".

ARXIVAT A:
Procés catalàCs
Anar al contingut