Un Barça ple de suplents s'hi llueix amb un plàcid triomf a La Romareda (0-3)

Tot i sortir amb un equip farcit de suplents, el Barça va anar per feina a La Romareda i va sumar un còmode triomf. Thiago i Tello, amb un doblet, van ser els golejadors de la solvent victòria del conjunt de Tito Vilanova per 0-3.

Tot i sortir amb un equip farcit de suplents, el Barça va anar per feina a La Romareda i va sumar un còmode triomf pràcticament sense despentinar-se contra un Saragossa en caiguda lliure. Thiago i Tello, amb un doblet, van ser els golejadors de la solvent victòria del conjunt de Tito Vilanova per 0-3.

Quan només s'havien jugat 49 segons, Tello ja va donar el primer avís de perill amb un xut de rosca que es va perdre fregant l'escaire. Aquesta primera ocasió va ser el preludi de la passejada blaugrana a l'estadi aragonès. En el minut 19, en un contraatac ràpid a la sortida d'un córner picat pel Saragossa, es va gestar la jugada del 0-1. Thiago va conduir amb molta autoritat i va obrir en última instància a Alexis, que li va tornar una assistència d'or dins l'àrea. El xut creuat, més col·locat que dur, va tocar la base del pal abans d'entrar al fons de la porteria local.

El Saragossa no va reaccionar i el domini del Barça va ser aclaparador, de la mà d'un Thiago que aquesta vegada sí que va rendir al nivell que s'espera d'ell. Precisament, una assistència seva la va aprofitar Tello per fer el 0-2. I, poc abans del descans, Alexis va tenir el tercer, però es va topar amb Roberto.

Tello exhibeix la seva qualitat

Poc després de començar la segona part, el xilè va tornar a perdonar el 0-3, però en aquesta ocasió la seva vaselina es va estavellar al travesser. La mala sort, Alexis no la va encomanar a Tello, un autèntic malson per a Sapunaru. L'extrem de Sabadell va fer una exhibició de les seves virtuts i en el 52 va fer el tercer, el segon del seu compte personal. Tello va trencar Loovens per velocitat amb una magistral bicicleta i va batre Roberto amb l'exterior del peu amb una facilitat insultant.

En defensa, el Barça va ser tan poc pressionat que la inèdita parella de centrals formada per Marc Bartra i Adriano es va avorrir de valent, si fa no fa com Víctor Valdés, que va ser un espectador més durant els 90 minuts. Fins i tot, el públic de La Romareda, habitualment molt hostil al Barça, va tenir un bon detall aplaudint l'entrada d'Abidal al terreny de joc i després la d'un ex com David Villa, que va jugar els últims minuts davant la seva antiga afició.

Amb aquest nou triomf, el Barça es referma en el liderat de la Lliga i només un daltabaix de proporcions descomunals quan queden 21 punts en joc podria evitar la consecució del títol de Lliga, el primer de Tito Vilanova com a màxim responsable de la banqueta blaugrana.