Thierry Henry, amb dos gols, dóna la victòria a l'Arsenal davant el Southampton

Thierry Henry ha donat la victòria a l'Arsenal davant el Southampton (2-0), i així ha superat el centenar de gols en la Lliga anglesa, en un partit en què l'espanyol José Antonio Reyes ha estat titular, però no ha destacat. Amb aquest triomf, l'equip d'Arsene Wenger augmenta en cinc punts l'avantatge davant de la classificació, però amb un partit més que el Manchester United.

Henry, màxim golejador del campionat, ha avançat el seu equip en el minut 30, i ha fet el segon gol en el minut 90, que suposava el seu gol número 101 en la Lliga anglesa. En altres partits de la jornada, el Leeds United ha golejat el Wolverhampton (4-1) i li ha cedit l'últim lloc; i el Bolton, amb Iván Campo i Javi Moreno, ha empatat al camp del Leicester (1-1).