Un cotxe de policia en primer terme i els veïns al fons tallant el carrer València.
Els veïns denuncien que es una avaria repetida i l'atribueixen a unes instal·lacions massa antigues.
Barcelona

Tallen el carrer València de Barcelona per reclamar una solució a un tall de llum de 24 hores

Desenes de veïns del carrer València de Barcelona han sortit aquest divendres al carrer per protestar per una avaria que els va deixar gairebé 24 hores sense llum. No és un cas aïllat. Aquests usuaris denuncien que estan tips de talls recurrents d'electricitat, que altres vegades ja els havien deixat fins a tres dies sense llum. La desesperació els va fer tallar el trànsit per protestar. Aleshores, de seguida van portar un generador.

RedaccióActualitzat
Les trucades i queixes a la companyia elèctrica no feien efecte però el tall del carrer sí. Amb xiulets i cassoles, una seixantena de persones, fartes de talls de llum, van protestar divendres a la nit interrompent la circulació de vehicles. Eren una part dels centenars de veïns de set finques afectades del carrer València, entre Dos de Maig i Cartagena.

Els veïns atribueixen aquesta situació a l'antiguitat de les instal·lacions, que daten dels anys 60, i asseguren que almenys dos cops a l'any es troben amb aquesta situació.

El primer avís va ser dijous a la mitjanit, però van estar gairebé 24 hores sense llum. Els ascensors no funcionaven. Les telealarmes tampoc i alguns, com el Manel, no poden passar gaires hores sense el respirador:

La promesa de la Guàrdia Urbana es va complir. A les 11 de la nit ja tenien un grup electrogen. Una solució provisional que no dóna confiança als veïns.

Anar al contingut