Desviament obligat d'entrada dels vehicles pel carrer Independència
Desviament obligat d'entrada dels vehicles pel carrer Independència
Barcelona

Tallat per obres el lateral d'entrada de la Gran Via a la plaça de les Glòries

Els vehicles que entrin a Barcelona des del Besòs per la plaça de les Glòries hauran de girar obligatòriament pel carrer Independència

RedaccióActualitzat

A partir d'avui, la circulació al voltant de la plaça de les Glòries quedarà alterada per les obres de construcció de la rampa d'accés al nou túnel que enllaçarà els carrers Castillejos i Badajoz.

Els canvis afectaran el lateral de la Gran Via d'entrada a Barcelona des del Besòs, que quedarà tallat a l'altura de la plaça. Els vehicles que entrin per aquests dos carrils hauran de girar obligatòriament pel carrer Independència. Els tres carrils d'entrada pel centre de la plaça continuaran operatius.

Aquestes obres obliguen a desviar un col·lector d'aigües que passa per sota de la Gran Via, i això alterarà tant el trànsit de turismes com les parades dels serveis d'autobús i el carril bici.

La parada d'autobús situada a la Gran Via amb el carrer de Los Castillejos, on s'aturen els autobusos H12 i els de la línia 7, quedarà anul·lada i se la traslladarà al centre de la plaça. El carril bici que creua pel centre de la plaça quedarà inutilitzat entre els carrers de la Independència i de Padilla.

Està previst que les obres al voltant de la plaça de les Glòries durin un parell d'anys.

Anar al contingut