El consistori de Cornudella de Montsant preveu tancar un acord amb una empresa de seguretat per tenir caixer en un termini de dos o tres mesos
El consistori de Cornudella de Montsant preveu tancar un acord amb una empresa de seguretat per tenir caixer en un termini de dos o tres mesos
Santa Coloma de Gramenet

Simula el seu propi segrest i acaba detingut

L'arrestat va dir a la seva dona que anava a la farmàcia perquè li feien mal els queixals i ja no va tornar

RedaccióActualitzat

Detingut un home de 34 anys a Santa Coloma de Gramenet per haver simulat el seu propi segrest.

L'home havia trucat al telèfon d'emergències 112 explicant que uns homes amb qui tenia deutes l'havien traslladat contra la seva voluntat a un local on el tenien segrestat.

Paral·lelament, la seva dona havia anat a la comissaria per denunciar-ne la desaparició. Va explicar als agents que el marit li havia dit que anava a la farmàcia de guàrdia perquè li feien mal els queixals i ja no va tornar a casa i tampoc havia anat a la feina.

La investigació dels Mossos va constatar que en els últims dies s'havien fet vuit reintegraments al compte corrent del presumpte segrestat per un valor total de 4.000 euros. Les càmeres de seguretat de les entitats bancàries mostraven el denunciant sol mentre treia diners, i no semblava que ningú l'amenacés.

Els Mossos de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Santa Coloma de Gramenet van muntar un dispositiu de vigilància en diferents sucursals bancàries per detectar si els reintegraments els feia coaccionat o per pròpia voluntat. Va ser en una de les oficines vigilades que van veure com el presumpte segrestat anava sol a retirar diners. En aquell mateix moment va ser detingut per simular la seva desaparició.

En el moment de la detenció, l'home es va mostrar penedit i va explicar que la trucada alertant del segrest tenia com a única finalitat preparar una coartada davant de la seva família. Ara, l'home està en llibertat a l'espera de judici per simulació de delicte.

Anar al contingut