Barcelona

S'estrena el musical de "Polònia" al teatre Poliorama

La productora Minoria Absoluta estrena aquest dijous 'Polònia, el musical: la independència tenia un preu'

RedaccióActualitzat

Després de l'èxit d'audiència de "Polònia", el programa satíric de Toni Soler, la productora Minoria Absoluta ha decidit adaptar el format als escenaris. "Polònia, el musical: la independència tenia un preu" s'estrenarà aquest dijous al teatre Poliorama de Barcelona i, per ara, no hi ha fixada una data d'acabament.

Es tracta d'una obra basada en els personatges del programa 'Polònia', de TV3, i l'escriu el dramaturg Jordi Galceran juntament amb els guionistes Júlia Cot, Jaume Buixó, Pau Escribano i Toni Soler, de l'equip televisiu del 'Polònia'. La peça està dirigida per Xavier Ricart i protagonitzada per Bruno Oro, Queco Novell, Agnès Busquets, Mireia Portas, Ivan Labanda, Xavi Serrano, Anna Bertran i David Olivares, que donaran vida a alguns dels seus personatges més cèlebres.

S'inicia l'espectacle amb una cimera convocada per Artur Mas en un hotel per decidir el futur de Catalunya. Durant el transcurs de l'obra s'intercalen números musicals amb diàlegs sàtirics fent sempre referència a les notícies més recents de l'actualitat.

Durant la presentació de l'esmentat musical, Toni Soler va afirmar, en relació amb el tractament de l'actualitat, que "nosaltres som de l'opinió que les coses, com més importants són, més riure fan i, per tant, us podreu imaginar que ara, més enllà dels sentiments i les opinions de cadascú, estem en un moment en què el paper del 'Polònia' és més necessari que mai".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut