Espanyol

Sant Boi dedica el camp del barri de la Ciutat Cooperativa a Dani Jarque

L'estadi del barri de la Ciutat Cooperativa, a Sant Boi de Llobregat, és des d'aquest diumenge el Camp Municipal Dani Jarque. El club on es va formar qui va ser capità i referent de l'Espanyol ha rebatejat d'aquesta manera casa seva en homenatge a l'excapità espanyolista en una festa que ha aplegat representants municipals, familiars, amics i companys del jugador. Molts d'ells, a més, han participat en el partit amb què s'ha completat el segon memorial Dani Jarque. També hi era Sánchez Llibre, que dilluns podria anunciar que abandona la presidència del club en la reunió del consell d'administració.

Actualitzat
El 8 d'agost farà dos anys de la mort del capità de l'Espanyol, Dani Jarque. Aquest diumenge, l'estadi de la Ciutat Cooperativa, a Sant Boi, on es va formar com a jugador, ha agafat el seu nom.
El president de la "Coope", i l'alcalde de la ciutat han estat els encarregats de descobrir la placa amb la nova denominació de la instal·lació. No hi ha faltat ningú, des dels seus familiars fins a molts dels seus amics i companys durant catorze anys a l'Espanyol. La majoria han participat en el partidet amb què s'ha completat el segon memorial Dani Jarque. També hi era Sánchez Llibre, que dilluns, en la reunió del consell d'administració, podria anunciar que abandona la presidència del club.

Sánchez Llibre: "El consell d'aquest dilluns és molt important"

"El Consell d'aquest dilluns és molt important per a l'Espanyol, però el club està per damunt de tots", ha comentat Sánchez Llibre en relació amb el seu possible adéu. El màxim mandatari de l'entitat blanc-i-blava, no obstant això, ha apuntat que des que va acabar la Lliga no ha "parlat amb ningú sobre aquest tema".

Sánchez Llibre podria convocar una roda de premsa just després del consell d'administració o deixar-ho pels pròxims dies. Tot apunta que l'actual president deixarà finalment el càrrec, però l'empresari català vol lligar bé el procés i comunicar-ho de forma oficial a la resta de consellers.

L'actual president posseeix una quantitat d'accions i avals clau per a l'entitat i, fins i tot en cas d'anunciar la seva marxa definitiva, seguiria vinculat a l'Espanyol. Possiblement, tal com va dir el conseller de l'àrea esportiva Germán de la Cruz, una persona de la seva confiança sigui l'encarregada de gestionar els seus interessos.
Anar al contingut