Barcelona

"Sang blanca": munyen dones per denunciar la indústria de la llet

Activistes pels drets dels animals denuncien així les condicions de vida de les vaques, constantment prenyades i separades de les seves cries, que es destinen a la indústria de la carn

RedaccióActualitzat

Activistes pels drets dels animals han denunciat aquest diumenge a Barcelona les condicions de vida de les vaques.

A la performance, s'hi podia veure els comensals d'una taula on se serveixen llet, carn i productes làctics. En segon terme, la indústria que hi ha al darrere, amb l'explotació de les vaques.

 

"Sang blanca" és una posada en escena que s'ha fet coincidir amb el Dia de la Mare. Amb dones per representar el paper dels animals.

 

Les vaques són munyides constantment. "Vinga, a la munyidora, a la munyidora!", els deien a les dones que feien el paper de vaques.


Activistes pels drets dels animals denuncien així les condicions de vida de les vaques. Constantment prenyades i separades de les seves cries, que es destinen a la indústria de la carn.

 

El missatge que volen transmetre és que tot aquest cicle es basa en el sofriment animal, només per satisfer el paladar. I criden a deixar de consumir carn i productes lactis per aturar-lo.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut