Madrid

Rouco s'acomiada alertant del "greu" problema d'identitat d'Espanya i de "possibles ruptures insolidàries"

El cardenal arquebisbe de Madrid, Antonio Rouco Varela, ha alertat avui, en el seu últim discurs com a president de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE), que l'Estat es troba amb "greus" problemes d'identitat i ha subratllat l'"agreujament" en els últims temps del problema de la "possible ruptura de la unitat d'Espanya".

RedaccióActualitzat
El cardenal arquebisbe de Madrid, Antonio Rouco Varela, ha alertat avui, en el seu últim discurs com a president de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE), que l'Estat es troba amb "greus" problemes d'identitat i està amenaçada per "possibles ruptures insolidàries". En la inauguració de l'assemblea plenària de la CEE que elegirà el seu successor, Rouco ha subratllat l'"agreujament" en els últims temps del problema de la "possible ruptura de la unitat d'Espanya".

També ha volgut denunciar que el nivell intel·lectual del discurs públic "és més aviat pobre", afectat pel "relativisme i emotivisme". Una vegada més, el cardenal ha lamentat la "crisi profunda" del matrimoni i la família, l'"envelliment" de la societat i la cultura "disgregadora i materialista del tenir i gaudir".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut