Futbol

Ronaldinho segueix sense entrenar-se i és dubte per al pròxim partit de Lliga contra el Saragossa

Ronaldinho és dubte per al partit d'aquest dimecres contra el Saragossa. El brasiler no s'ha entrenat amb el grup aquest diumenge per una contractura al bessó de la cama dreta, la mateixa lesió que li va impedir disputar el partit d'ahir contra el Sevilla. El brasiler ha fet tractament al gimnàs i té molt difícil estar a punt per disputar el pròxim partit de Lliga. En l'entrenament matinal tota l'atenció s'ha centrat en Leo Messi, autor dels dos gols de la victòria contra el Sevilla, que sembla disposat a prendre el relleu de Ronaldinho com a referent de l'equip blaugrana.

Actualitzat

Ronaldinho s'ha entrenat al gimnàs. Després de la victòria d'ahir contra el Sevilla, on Messi va fer oblidar l'absència del brasiler, aquest diumenge les mirades estaven atentes per saber si Ronaldinho feia l'entrenament de recuperació amb els seus companys.

Finalment, el jugador no ho ha fet amb la resta de la plantilla. Ronaldinho s'ha quedat al vestidor fent tractament per les molèsties al bessó de la cama dreta que li van impedir jugar contra el Sevilla. El brasiler no s'ha entrenat amb el grup i en aquests moments és dubte per jugar contra el Saragossa d'aquí a tres dies, dimecres al Camp Nou.

Ronaldinho és el centre d'atenció al Camp Nou en les últimes hores perquè no va poder jugar contra el Sevilla i per tots els comentaris que ha provocat la seva vida nocturna. Un dels nouvinguts aquesta temporada, Touré Yaya, admet que l'han sorprès les crítiques que ha rebut Ronaldinho pel seu estat de forma i per altres aspectes en aquest principi de temporada.

Touré Yaya va completar ahir contra el Sevilla un dels seus millors partits, si no el millor, com a jugador del Barça. Reconeix que la seva adaptació a l'equip i al club ha estat fàcil i ràpida i no dubta a assenyalar quin és el jugador que està marcant les diferències, l'argentí Leo Messi.

El Barça no s'atura. El calendari no ho permet. L'equip s'entrenarà aquest dilluns a la tarda pensant ja en el Saragossa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut