Actualitat blaugrana

El debat sobre l'estat físic de Ronaldinho deixa de banda el Barça-Sevilla de dissabte

A la vigília d'un dels partits més importants de la temporada per al Barça, el que l'enfrontarà amb el Sevilla, es parla més de qüestions extraesportives que no pas del matx. Sobretot s'està parlant de l'estat físic de Ronaldinho, que no ha acabat els tres últims partits. En la roda de premsa prepartit, a Frank Rijkaard se li ha demanat per les sortides nocturnes del brasiler i per la permanència d'Henry amb la seva selecció tot i no poder jugar. El partit contra el Sevilla ha passat a un segon pla.

Actualitzat

Després de l'entrenament a porta tancada d'aquest divendres, Frank Rijkaard ha decidit convocar 19 jugadors per al partit de dissabte contra el Sevilla. Gudjohnsen és la novetat. En la roda de premsa posterior del tècnic holandès, però, gairebé no s'ha parlat de l'equip andalús. Ronaldinho i Henry han estat els dos temes principals. El brasiler, perquè aquest divendres sortia publicat a "La Vanguardia" que va ser vist a altes hores de la nit en una discoteca. Rijkaard ha defensat el jugador, tot i que ha reconegut que l'equip necessita Ronaldinho i que el brasiler pot recuperar la seva millor forma. A més, l'holandès ha destacat que Ronaldinho necessita un toc d'atenció de tant en tant.

Pel que fa a Henry, Rijkaard ha assegurat que va ser ell qui li va donar permís perquè es quedés la setmana passada amb la seva selecció tot i no poder jugar per estar sancionat, quan el Barça tenia partit, ja que jugava la final de la Copa Catalunya.

Mentrestant, Carles Puyol és cada cop més a prop de tornar a jugar. Aquest divendres ha participat durant una bona part de l'entrenament en els exercicis que feia la resta de plantilla.

El Sevilla arriba a Barcelona

El Sevilla ja és a Barcelona amb la baixa del seu capità, Javi Navarro, i la de Luis Fabiano, lesionat en el partit de Champions de dimecres. Les novetats en la convocatòria són: Mosquera, Tom de Mul, Adriano Correia i Arouna Koné. Juande Ramos no ha volgut valorar els rumors que el converteixen en candidat a la banqueta del Chelsea.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut