l director artístic del Vijazz, Pere Pons, el president de Tastavins Penedès, Joan Tarrada, el sots-director general i director territorial a Catalu…
l director artístic del Vijazz, Pere Pons, el president de Tastavins Penedès, Joan Tarrada, el sots-director general i director territorial a Catalunya de Banc Sabadell, Lluís Buil Vall i l'alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull.

Ron Carter, Charles Lloyd, Avashai Cohen i Kenny Garrett, caps de cartell del Banc Sabadell Vijazz Penedès

Actualitzat

ACN Barcelona.-La 12a edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès, que se celebrarà del 6 al 8 de juliol, portarà a Vilafranca referents del jazz modern com el saxofonista i flautista Charles Lloyd, el trompetista Avishai Cohen, el saxofonista Kenny Garrett i el contrabaixista Ron Carter. Carter, amb 60 anys de trajectòria i 150 discos, clourà el festival en format trio acompanyat al teclat de Donald Vega i del guitarrista Russell Malone. D'altra banda i en una actuació única a Catalunya, l'encarregat d'inaugurar el Vijazz serà Lloyd, ja vorejant també els 80 anys i acompanyat de The Marvels, un grup que compta amb el guitarrista Bill Frisell. El cartell també proposa una nit de dissabte "elèctrica" amb Cohen i Garret, "hereus de Miles Davis", ha dit el director artístic del Vijazz, Pere Pons. A més, els responsables de la cita penedesenca han augurat "rècord d'assistència" per l'edició d'enguany d'un festival que, en paraules de Joan Tarrada, president de l'entitat organitzadora, l'Acadèmia Tastavins, "no té sostre" després d'acollir 50.000 persones l'any passat.

Anar al contingut