Roger de Gràcia és el presentador de "La Meva".
Roger de Gràcia és el presentador de "La Meva".
Sant Joan Despí

Roger de Gràcia descobreix els secrets de TV3 en un nou programa, "La meva"

Roger de Gràcia farà el tafaner en un nou programa de TV3, "La meva", i ens ensenyarà la programació per dins. Dirigida per Pol Izquierdo, "La meva" ens descobrirà els secrets de la televisió cada dijous, abans de "Polònia".

RedaccióActualitzat
Xafardejar què passa als platós de TV3, com s'hi treballa, colar-se a les gravacions de sèries i programes, és el que farà Roger de Gràcia els dijous en un nou programa, "La meva". Un documental d'entreteniment, amb 24 capítols de 35 minuts, que dirigeix Pol Izquierdo, per conèixer la televisió per dins.

Roger de Gràcia es fica dins la programació de TV3 i ens ensenya el que no veiem des de casa."La meva" és una sèrie documental i un programa d'entreteniment alhora, per descobrir els secrets dels programes més coneguts de la cadena. Com es preparen l'Àlex i la Joana abans de gravar l'escena del petó de "Polseres vermelles"? Com s'ho fa un operador de càmera per seguir el Messi durant tot un partit? Com es fa la informació del temps? Què passa durant la publicitat? Què es diuen els conductors del Telenotícies un cop el micro s'ha tancat? Per què Albert Om mira fixament els que el conviden? Són només algunes de les curiositats que Roger de Gràcia ens descobrirà.

Avui s'ha presentat el programa, que inclou opinions no necessàriament favorables i també cares que ja no són a TV3, amb formats ben diferents en cadascun dels 24 capítols.

"La meva" es podrà veure cada dijous, a partir del 25 d'abril, després del "Telenotícies vespre". I un dia abans de l'estrena, el dimecres 24 a les 12.30 hores, el director d'aquest nou programa, el Pol Izquierdo, serà al xat del 324.cat per avançar-nos algun secret de "La meva".
Anar al contingut