Barcelona

Rivera demana al jutge del "cas Palau" que s'agilitzi el procés

El candidat de Ciutadans, Albert Rivera, demana al jutge del "cas Palau" que vagi més ràpid en el procés i que arribi al fons. Per Ribera no es pot "passar pàgina sense fer neteja". Des del mercat del Virrei de Barcelona el candidat de ciutadans ha demanat més policia i que la videovigilància sigui pública a les zones comercials.

Actualitzat
El candidat a la presidència de la Generalitat de Ciutadans, Albert Rivera, ha demanat al jutge del Cas Palau que vagi més ràpid en el procés i que arribi al fons de la questió peti qui peti. Ribera creu que cal agilitzar el cas "siguin quines siguin les conseqüències" per "fer neteja i passar pàgina". Pel candidat de Ciutadans el que no es pot fer és "passar pàgina sense fer neteja".

En el seu primer acte de campanya en un mercat, el de la plaça Virrei de Barcelona, Rivera ha demanat més policia i videovigilància en zones comercials. El líder de Ciutadans ha denunciat que "hi ha comerciants que s'estan gastant diners de la seva butxaca" i que després els mossos d'esquadra utilitzen, per això Ribera vol que " aquesta videovigilància sigui pública".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut