Barcelona

Renfe es disculpa pel caos a Rodalies però no concreta quan millorarà el servei

Directius de Renfe i del Ministeri de Foment s'han vist obligats a desplaçar-se fins a Barcelona per intentar donar explicacions sobre els problemes viscuts els últims dies al servei de Rodalies. L'últim desgavell va passar diumenge passat quan, a causa de les obres de l'AVE, una màquina va tallar un cable elèctric. El servei no es va restablir fins 36 hores després. Els responsables de la companyia i el govern han demanat disculpes per les molèsties ocasionades als usuaris, però no han explicat quan millorarà el servei.

Actualitzat
Trenta-sis hores de retards i restriccions i 50.000 passatgers afectats. Aquest va ser el resultat de l'última incidència a la xarxa ferroviària de Renfe i també la gota que ha fet vessar el got. Després de les crítiques dels usuaris i també de les institucions per les anomalies acumulades al servei els darrers mesos, aquest dimecres directius de Renfe i del Ministeri de Foment han vingut a Barcelona a donar la cara.

El president de Renfe s'ha disculpat pel caos ocasionat, però no ha explicat quan millorarà el servei diari de Rodalies. José Salgueiro s'ha limitat a anunciar que durant el mes de novembre hi haurà una ampliació d'un 18% en la capacitat dels combois. Les inversions previstes serviran per renovar també alguns combois i ampliar la flota. Els responsables també han assumit el compromís de respectar el calendari previst sobre l'arribada de l'AVE a Barcelona, el 2007. De tota manera, no han garantit al cent per cent que no hi tornin a haver problemes.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut