Rajoy i al seu costat el president de Costa Rica, Luis Guillermo Solís, en una trobada empresarial a Veracruz. (Foto: EFE)
Rajoy i al seu costat el president de Costa Rica, Luis Guillermo Solís, en una trobada empresarial a Veracruz. (Foto: EFE)
Veracruz

Rajoy treu pit i vaticina que l'economia espanyola pot créixer més del 2% l'any que ve

El president del govern espanyol ho ha pronosticat a Mèxic, hores abans de començar la Cimera Iberoamericana

RedaccióActualitzat

Mariano Rajoy treu pit i pronostica que el creixement econòmic d'Espanya pot superar el 2% l'any que ve. Aquesta xifra supera la inicialment prevista per l'executiu. Rajoy ho ha dit en una trobada amb empresaris a Veracruz, a Mèxic, unes hores abans del començament de la Cimera Iberoamericana.

Mariano Rajoy vincula aquest creixement al compliment de determinades condicions: "Crec que si alguns esdeveniments que estan passant i que afecten el tipus de canvi de l'euro i els preus de les matèries primeres -com el petroli- es mantenen, Espanya pot créixer més del 2% el 2015 i, sens dubte, serà el país que més creixi de la Unió Europea". De fet, el president espanyol destaca que Espanya és el país de la zona euro que més ha crescut l'últim trimestre. Mariano Rajoy assisteix avui i demà a la Cimera Iberoamericana de caps d'estat i de govern, juntament amb el rei Felip.

 

 

 

 

Anar al contingut