Mariano Rajoy, aquest dimecres, al seu escó al Congrés (EFE)
Mariano Rajoy, aquest dimecres, al seu escó al Congrés (EFE)
Madrid

Rajoy, sobre la dimissió de Cifuentes: "Ha fet el que havia de fer. Era obligat"

El president espanyol afirma que "el Partit Popular obre una nova etapa a la Comunitat de Madrid"

RedaccióActualitzat

EL president del govern espanyol ha valorat la dimissió de Cristina Cifuentes al capdavant del govern de la Comunitat de Madrid. "Ha fet el que havia de fer", ha dit Rajoy, i ha afegit:

"Crec que era obligada la seva dimissió en aquesta situació. Hem escoltat les seves explicacions, tenia el dret de fer-ho però el Partit Popular obre una nova etapa a la Comunitat de Madrid i espero que aquestes coses no es tornin a repetir mai més."

Rajoy ha parlat als passadissos del Congrés dels Diputats, després que aquest matí hagi sortit a la llum un vídeo de seguretat d'un supermercat Eroski on es veu Cifuentes després de robar dues cremes.

Rajoy s'hi ha referit als passadissos de la cambra baixa poc abans d'entrar a l'hemicicle, on aquest dimecres ha arrencat el debat sobre les esmenes a la totalitat al projecte de Pressupostos de l'Estat per al 2018. Segons fonts del PP, el president del govern espanyol hauria donat l'ordre que Cifuentes havia de dimitir abans del ple. Les mateixes fonts han explicat que Rajoy ho hauria comunicat a la secretària general i ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, i al coordinador general del partit, Fernando Martínez-Maillo.

Cristina Cifuentes ha presentat finalment la dimissió aquest matí després d'un mes d'una gran polèmica al voltant de la falsificació del seu màster a la Universitat Rey Juan Carlos. El vídeo difós aquest matí ha estat el detonant perquè hagi anunciat la renúncia al càrrec.

ARXIVAT A:
Cristina CifuentesPP
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut