Una prostituta espera clients en una carretera.
Una prostituta espera clients en una carretera.
Mollet del Vallès

Puig preveu aprovar la llei contra la prostitució a carrers i places abans de finals d'any

Felip Puig ha anunciat que la nova llei permetrà sancionar la prostitució a les ciutats i municipis del país a Mollet del Vallès, en el marc de l'Escola d'Estiu dels Mossos.

RedaccióActualitzat
El govern preveu tenir enllestida la futura llei de l'espai públic abans de finals d'any. La normativa prohibirà la prostitució als carrers i places de Catalunya. El conseller d'Interior, Felip Puig, ho ha anunciat a l'Institut de Seguretat Pública de Mollet del Vallès, en el marc de l'Escola d'Estiu dels Mossos.

Puig ha explicat que la nova llei permetrà sancionar la prostitució a les ciutats i municipis del país. "Intentarem que la llei marqui límits sobre l'exercici de la prostitució a l'espai públic", ha explicat Puig, que ha lligat aquesta iniciativa amb la que ja va impulsar per eradicar la prostitució de les carreteres catalanes.

"De la mateixa manera que la llei de carreteres ha aconseguit -per seguretat viària- fixar uns límits en l'exercici dels serveis sexuals a les carreteres, creiem també que normes de convivència a l'espai públic -com han fet ja algunes ordenances municipals- han de comportar també algunes limitacions per a aquestes activitats a les places i els carrers", han estat les paraules del conseller.

Sense xifres sobre sancions

El titular d'Interior no ha volgut donar xifres sobre quantes sancions s'han posat ja per l'exercici de la prostitució a les carreteres, però sí que ha explicat que actualment hi ha entre 350 i 450 persones que ofereixen serveis sexuals a les vies de Catalunya.



Anar al contingut