Moment en què el servei judicial s'emportava el cos de la dona morta.
Moment en què el servei judicial s'emportava el cos de la dona (Foto: ACN)
Sant Carles de la Ràpita

Presó sense fiança per a l'home acusat de matar la seva dona a la Ràpita

L'home, de 78 anys, va ser detingut diumenge passat per la mort de la seva dona. Familiars de la víctima van alertar la policia local perquè feia dies que intentaven contactar amb ella sense èxit. Els agents van trobar el cos de la dona al domicili on el matrimoni feia vacances.

RedaccióActualitzat
El jutjat número 2 d'Amposta ha decretat presó preventiva i sense fiança pel delicte d'homicidi per a l'ancià de 78 anys detingut diumenge passat per la mort de la seva dona a Sant Carles de la Ràpita. Sobre l'home "no constava cap tipus de denúncia prèvia ni cap ordre dictada pel jutjat", segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

L'ancià va ser detingut després que la policia va trobar el cadàver de la seva dona, de 70 anys, al domicili en el qual passaven habitualment les seves vacances. El matrimoni era originari de Saragossa. Familiars de la víctima havien alertat la policia local perquè feia dies que intentaven contactar amb ella sense èxit.

Segons el relat dels veïns, el dijous dia 11 d'octubre, l'agressor va mantenir una forta discussió amb la seva dona i tot indica que va ser aquell mateix dia quan la va matar a cops.
Anar al contingut