Moment en què el servei judicial s'emportava el cos de la dona morta.
Moment en què el servei judicial s'emportava el cos de la dona (Foto: ACN)
Sant Carles de la Ràpita

Detingut un home per la mort de la seva dona a Sant Carles de la Ràpita

Els veïns van avisar la Policia Local després d'intentar localitzar la dona, sense èxit. Els fets haurien passat dijous i l'home, de 78 anys, ho hauria amagat durant aquests dies.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge a la nit a Sant Carles de la Ràpita, al Montsià, un home de 78 anys com a presumpte responsable de l'homicidi de la seva dona.

El cos de la víctima s'ha trobat al domicili de la parella, on es va cometre el crim, amb evidents signes de violència. Els fets es van descobrir poc després de les set de la tarda i l'aixecament del cadàver es va fer poc abans de la mitjanit.

Segons algunes informacions, el crim s'hauria comès dijous passat. L'home hauria mort la seva dona a cops i ho hauria callat durant tots aquests dies, fins que alguns veïns, després d'intentar localitzar la dona infructuosament, van sospitar que alguna cosa no anava bé i van avisar la Policia Local de la Ràpita, que va alertar posteriorment els Mossos d'Esquadra.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial de les Terres de l'Ebre s'ha fet càrrec de la investigació.

L'alcalde de Sant Carles de la Ràpita
, Joan Martín Masdeu, s'ha mostrat consternat per un fet que no recorda que hagi passat a la població en anys i ha convocat una junta de portaveu per decidir un missatge unitari per condemnar els fets.

"Volem visualitzar una condemna ferma contra actes tan lamentables com aquest", ha explicat.

"Fa molts anys que no passava un fet així en el poble", ha afegit. Després de la reunió de portaveus s'espera que el consistori en ple faci un minut de silenci davant de l'ajuntament.

Anar al contingut