Pop atlàntic, la tapa guanyadora.
Pop atlàntic, la tapa guanyadora.
Sitges

Pop atlàntic, escollida tapa de l'any en la segona edició del concurs de Sitges

És obra de Manuel Núñez, del restaurant Arume, de Barcelona

RedaccióActualitzat

Manuel Núñez, del restaurant Arume, ha estat el guanyador de la segona edició de la Tapa de l'any, que s'ha fet a Sitges. Núñez és gallec i només fa sis mesos que ha obert el restaurant a Barcelona. Ha guanyat el premi amb la tapa "Pop atlàntic", una versió del pop a la gallega. El jurat n'ha destacat la presentació, l'originalitat i l'extraordinari gust.

El segon premi ha estat per al cuiner Rafa Solé, de Firo Tast, de Barcelona; i el tercer, per a Susana Aragón, de l'Ona Nuit Restaurant, del Prat de Llobregat.

El jurat, format pel cuiner Jordi Herrera, el gastrònom Toni Massanés i els periodistes gastronòmics Xavier Agulló i Mikel López Iturriaga, ha elegit els guanyadors entre 12 finalistes, que han cuinat en directe les seves tapes en una gala celebrada davant més de 1.400 espectadors i presentada  per l'actor Quim Masferrer i el xef Alberto Chicote.

Anar al contingut