El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello (ACN)
El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello (ACN)
Barcelona

Pisarello anuncia que el govern municipal i BComú assistiran als actes de la Diada

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona ha afirmat que la seva formació serà als actes reivindicatius "per denunciar les polítiques autoritàries del PP i la seva negativa a permetre el dret a decidir"

Actualitzat

Barcelona en Comú (BComú) assistirà als actes reivindicatius convocats amb motiu de la Diada de l'Onze de Setembre per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), segons ha indicat aquest dimecres a la nit el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Gerardo Pisarello. En el transcurs d'un debat a les Festes de Gràcia, Pisarello ha confirmat la presència en els actes reivindicatius de la Diada de la seva formació, en la qual hi ha també l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Pisarello ha apuntat que "evidentment" que la seva formació serà als actes reivindicatius de la Diada, no tant perquè estiguin "d'acord amb el full de ruta independentista, però sí per denunciar les polítiques autoritàries del PP i la seva negativa a permetre el dret a decidir del poble català".

Hores abans, el primer tinent d'alcalde ja havia assegurat que el govern municipal tindrà una "presència activa" en tots els actes institucionals de la Diada i "segurament també a les manifestacions al carrer".

BComú, doncs, es desmarca de la posició expressada aquest mateix dimarts pel president del grup de Catalunya Sí que es Pot al Parlament, Lluís Rabell, que ha assenyalat que no se sentia cridat a participar en els actes descentralitzats que ha previst l'ANC per a la Diada perquè suposen una aposta per la "unilateralitat".

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut