Barcelona

L'ANC i Òmnium descentralitzen la Diada i preparen mobilitzacions simultànies a cinc ciutats

Sota el lema "A punt", marxes simultànies es dirigiran cap a Barcelona, Tarragona, Lleida, Berga i Salt

RedaccióActualitzat

L'ANC i Òmnium canvien d'estratègia de cara a la Diada de l'11 de setembre. Per primera vegada, convocaran no una sinó diferents mobilitzacions en cinc punts del país. Diuen que així volen reflectir la implantació territorial de l'independentisme i reclamen unitat als partits.

Sota el lema "A punt" , marxes simultànies a tot Catalunya es dirigiran cap a cinc ciutats per reclamar la independència. D'una sola manifestació multitudinària, l'ANC i Òmnium Cultural passen a una imatge de xarxa estesa per tot el territori.

L'àrea metropolitana, el Vallès, el Maresme, el Garraf i l'Alt Penedès es dirigiran cap a Barcelona juntament amb els participants de les Balears i el País Valencià. A Tarragona, s'hi aplegaran els manifestants del Baix Ebre i el Tarragonès. A Lleida, totes les comarques de la demarcació menys l'Alt Urgell i el Solsonès, que, amb la Cerdanya, el Ripollès i les comarques de la Catalunya central, es concentraran a Berga. Pel que fa a les comarques gironines, la manifestació es farà a Salt.

A Barcelona, la manifestació recorrerà el passeig de Sant Joan des de la Diagonal fins al parc de la Ciutadella. A Tarragona, anirà per la Rambla Nova fins al Balcó del Mediterrani, i, a Lleida, vorejarà el riu Segre. A Berga, la marxa recorrerà el passeig de la Pau, i a Salt, el passeig dels Països Catalans.

Per l'Assemblea i Òmnium, el procés està ben encaminat i el poble està a punt; per això canvien fins i tot d'imatge i el punter de l'any anterior passa a ser un punt. 

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut